COVID-19 (Coronavirus)

COVID-19 (Coronavirus)

Danmark lukker ned.

Positivgruppen LUKKER midlertidigt.

Positivgruppen lukker midlertidigt ned pga. myndighedernes anbefalinger og opfordringer.

Dvs. at al mødevirksomhed og ophold i Villaen indtil videre er suspenderet.

Vi følger tæt med i udmeldingerne via Radio og TV bl.a. gennem DR1/TV2’s nyhedsudsendelser med pressemøder/offentlig information fra Christiansborg.

Dette opfordre vi også vores medlemmer til.

Udsendelsestidspunkter kan følges via kanalernes apps/hjemmesider.

 

Det er vigtigt at du følger denne information for landets sikkerhed, økonomi og grundlæggende sundhed og velfærd. Og dermed også for alle vores medlemmers sundhed.

 

Alt dette betyder altså at medlemsmødet (18/3), og muligvis også generalforsamlingen (28/3), og ALLE de daglige aktiviteter, herunder al spisning, aktiviteter i aktivitetsgrupper er udsat/aflyst indtil videre på ubestemt tid.

Covid-krisen er selvfølgeligt en rigtig trist situation for vores ellers så levende foreningsliv, men vi må væbne os med tålmodighed, og glæde os til, at vi atter kan komme tilbage i Positivgruppen.

Vi kan fornemme at mange i Positivgruppen er indstillet på at hjælpe deres med-medlemmer.

Men skulle du som hiv-positiv med et sårbart helbred alligevel have behov for støtte til indkøb og andre små-ærinder, da kan du også kontakte os på tlf: 61306734. Så forsøger vi at finde en løsning.

Positivgruppen vender selvfølgelig tilbage til jer, når vi ved mere om, at det er anbefalelsesværdigt (det af myndighedernes kan anbefales) at mødes i Villaen igen.

Positivgruppens nyhedsbreve erstattes i den nærmeste fremtid af orientering via vores hjemmeside. Hold jer derfor orienteret om Positivgruppen der.

Skulle du/I have yderligere spørgsmål kan I rette henvendelse på tlf: 31444057.

Pva.

Positivgruppens bestyrelse

Martin Carlsen

Formand

 

kilder: politi.dk/coronavirus-i-danmark – her kan du også finde yderligere links

https://www.facebook.com/ABCNewsLive/videos/1131873853819924/ (USA)